CORMORAN RESORT, una dintre cele mai bune opțiuni de cazare în Delta Dunării!

Dacă aveți în plan ca anul acesta să vizitați Delta Dunării, vă așteptăm cu mare drag la CORMORAN RESORT. Bineînțeles, aveți toate motivele să alegeți una dintre unitățile noastre de cazare, într-o camera din incinta hotelului de trei stele (3***) sau într-una din căsuțele specifice acestui colț de Rai.

Înainte de vă prezenta spațiile noastre de cazare și facilitățile de care puteți beneficia, este foarte important să știți că ne situăm în locul perfect, satul Uzlina, de unde puteți vizita cu ușurință cele mai frumoase obiective turistice ale Deltei, natura așa cum a fost lăsată de Dumnezeu și localitățile autentice pline de tradiție.

CORMORAN RESORT vă pune la dispoziție camere single, duble sau triple în cadrul hotelului,  dar și garsoniere și apartamente situate în vilele construite conform tradiției locale. Pentru că iubim și respectăm Delta Dunării, ne dorim, de mai bine de trei decenii, să nu ne abatem de la valorile și autenticitatea rezervației naturale a biosferei.

CORMORAN RESORT este locul ideal atât pentru prescarii profesioniști, cât și pentru familii, grupuri de prieteni sau evenimente corporate, prin facilitățile de care dispun oaspeții noștri. Vă punem la dispoziție două restaurante, terase în aer liber și baruri, piscină, sala de fitness, loc de joacă pentru copii, terenuri de sport (fotbal, tenis și baschet), masă de ping pong și biliard. Totodată, pentru a descoperi Delta Dunării, puteți închiria biciclete sau ambarcațiuni cu motor.

Pentru un sejur de neuitat, nu ezitați să faceți o rezervare aici sau să ne contactați aici. Va așteptăm cu drag!