CORMORAN RESORT, gazda evenimentului tău!

Daca vrei că evenimentul tău să fie unul memorabil, CORMORAN RESORT este locul cel mai potrivit, indiferent că este vorba despre un eveniment personal (nuntă, botez sau aniversare) sau despre un eveniment corporate (teambuilding, lansare de produs sau petrecere anuală). CORMORAN RESORT dispune de două restaurante, terase în aer liber, bar, club și săli de conferință.

Confort și Tradiție în Delta Dunării
Restaurant TRADIȚIE are o capacitate de 100 de locuri, ideal pentru organizarea meselor festive. Spațiul interior se poate extinde către exterior, întrucât restaurantul dispune de o terasă care oferă accesul la panorama. Restaurant CONFORT are o capacitate de 250 de locuri, fiind ideal pentru grupurile de peste 100 de persoane. Este locul perfect pentru organizarea unui team-building sau a altor evenimente speciale, precum nunți sau petreceri corporate. Sala este echipată cu aparatură de sunet profesională, pretabila conferințelor, dar și pentru a găzdui formații de muzică.

Oferta personalizată pentru evenimentul tău

Pentru că ne dorim că evenimentul tău să decurgă perfect, am conceput pachete personalizate pentru fiecare dintre partenerii noștri, în funcție de specificul evenimentului și de numărul participanților. Astfel, nu trebuie să va faceți griji în ceea ce privește transportul, cazarea, masă sau sistemul audio. De toate aceste detalii ne ocupăm noi! Pentru o oferta personalizată ne puteți contacta aici.

Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.