Desi suntem situati pe o insula nu dorim ca turistii care ne viziteaza sa se simta izolati. Daca pescarii au zile pline de activitate si adrenalina si nu-si dau seama cand au trecut 3 zile, ce ar putea face sotiile sau prietenele lor? Ne imbunatatim in mod constant serviciile si facilitatile care fie va relaxeaza, fie va ofera oportunitatea de a va bucura activ de sejurul dvs. Rasfoiti cu incredere lista noastra de activitati si intrebati la Receptie ce este nou si ce oferte speciale va asteapta la CORMORAN RESORT din Delta Dunarii.

ACTIVITATI

Centru agrement ce cuprinde:

  • Restaurant 250 locuri
  • Terasa acoperita pentru fumatori 70 locuri
  • Bar-discoteca 150 locuri
  • Sala jocuri (billiard, ping-pong, fussball, d’arts)
  • Sali conferinta ( 3 x 25 locuri , 1 x 40 locuri , 1 x 250 locuri);

Snack-bar

Biciclete: daca sunteti o persoana activa, punem la dispozitie biciclete, gratuit, turistilor cazati la CORMORAN RESORT. Incepeti aventura, avem 21 km patrati de descoperit si cucerit!

DIVERTISMENT

Club: aparatura profesionala de ultima generatie, muzica de calitate si barmani profesionisti, pentru o atmosfera de neuitat. Stati pana in zori si veti vedea cel mai frumos rasarit!

PESCUIT

Pentru ca pescuitul este activitatea principala in Delta Dunarii, profesionist sau amator, incepator sau copil, trebuie neaparat sa experimentati senzatia firului intins!

Undite si momeala pentru amatorii de pescuit

RELAXARE

Piscine: CORMORAN RESORT dispune de doua piscine in aer liber, ideale pentru copii si adulti, cu baldachine, sezlonguri, saltele, prosoape si vreme insorita toata vara.

 

PLIMBARI

Ambarcatiuni: Se pot inchiria barci pentru pescuit sau excursii. Puteti inchiria de la mici barci cu motor de 15 CP pana la salupe cu motor de 225 CP pentru max. 15 persoane, inclusiv Catamarane de 10 locuri, pentru un confort sporit. Ambarcatiunile se inchiriaza doar cu barcagiul angajat al Cormoran Resort.

Ponton pentru ambarcatiuni: Dispunem de o adevarata marina pentru ambarcatiuni, cu 10 locuri, unde pot acosta barci de pana la 10 metri lungime, dotata cu baloane de protectie, cu acces la curent si apa potabila, iluminare pe timp de noapte si supravegere video non-stop.