Primăvara în Delta Dunării. Aceasta este cea MAI frumoasă lună

Dacă nu ai mai fost demult în Deltă, a venit timpul să plănuiești măcar câteva zile alături de familie sau prieteni. Când vorbim despre luna mai, nu se rezumă totul la mini-vacanța de 1 mai. De fapt, este vorba despre cât de frumoasă este Delta în această perioada a anului.

Câteva motive pentru care trebuie să ne vizitați luna această:

  • Primăvara, natura revine la viață. Această, fiind ultima luna a acestui anotimp fascinant, bucurați-vă de tot ce înseamnă faună (vegetație, păsări, animale).  Totodată, în această perioadă a anului nu sunt țânțari în Delta Dunării.
  • Păsările sunt în migrație și puteți vedea multe specii nordice care se întorc spre locurile de cuibărit. Totodată au penaj nupțial, iar pasăroii cântă și dansează toată ziua.
  • Peștii își depun icrele, deci puteți vedea adevărați monștri în ape de numai câțiva centimetri. Totodată, pelicanii sosiți din Africa pescuiesc în grupuri mari și nu se jenează să se apropie de bărcile turiștilor.
  • Vegetația este spectaculoasă. Irișii de baltă, nuferii sau ghioceii de baltă încânta orice privire. La Letea, orhideele sălbatice umplu pajiștile. Aici, nu uitați de caii mândri și puternici care își etalează frumusețea.

Apele și canalele sunt mult mai libere, pentru că este prohibiție la pescuit, ceea ce înseamnă o circulație redusă a bărcilor. Primăvara avem inundațiile natural, ceea ce permit explorarea unor locuri neaccesibile în altă perioada a anului. Temperatura este atât de plăcută în această perioada, nici rece – nici foarte cald, încât va puteți plimbă toată ziua.

Luna aceasta vă așteptăm la CORMORAN RESORT! Fii cel MAI inspirat.





Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.