INFORMATII UTILE

Check-in-ul se efectueaza dupa ora 16:00, iar check-out-ul pana la ora 12:00. Eliberarea camerei dupa ora 12:00 presupune achitarea unei nopti suplimentare de cazare.

ATENTIE: NU SE PERMITE ACCESUL IN COMPEX CU BAUTURI SI PRODUSE ALIMENTARE !

Plata serviciilor de cazare se poate efectua prin transfer bancar, card bancar, carduri de vacanță emise de Edenred, Sodexo și UP România sau numerar.

Nu comercializăm țigări, iar fumatul în interior este strict interzis (exceptie facand țigările electronice).

Animalele de companie sunt acceptate, fara costuri suplimentare, cu mentiunea ca nu au acces in interiorul restaurantului, dar pot sta pe terasa.

Toti clientii care viziteaza Delta Dunarii trebuie sa achite taxa ARBDD, care se achita online direct pe site-ul ARBDD: https://permise.ddbra.ro/  (5Ron/zi; 15Ron/saptamana; 30Ron/an);

Plata catre ARBDD se poate face și prin SMS la numărul 7494 cu următoarele variante de text:

  • Pentru permise acces turist 1 zi –  TUR1 urmat de Nume și Prenume (Ex: TUR1POPESCU ION)
  • Pentru permise acces turist 7 zile – TUR7 urmat de Nume și Prenume
  • Pentru permise acces turist 1 an – TURAN urmat de Nume și Prenume

 

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca ne aflam in mijlocul unei rezervatii naturale. Din aceste motive va rugam sa nu faceti galagie excesiv, sa nu ascultati muzica tare la boxe portabile si sa nu ii deranjati pe ceilalti oaspeti ai CORMORAN RESORT

Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.