CORMORAN RESORT, una dintre cele mai bune opțiuni de cazare în Delta Dunării

De aproape trei decenii, CORMORAN RESORT promovează Delta Dunării și încearcă să atragă iubitorii de natură prin oferirea celor mai bune condiții. Unitățile de cazare, mâncarea specifică zonei și excursiile organizate sunt punctele noastre forțe. Încercăm să ne perfecționăm continuu și să oferim pachete personalizate pentru fiecare dintr voi – familii, grupuri de prieteni, pescari profesioniști sau corporații.

CORMORAN RESORT vă pune la dispoziție unități de cazare de 3 stele în cadrul hotelului, vilelor de tip A și tip B.

Hotelul dispune de 34 de camere duble cu baie proprie, 2 garsoniere cu jacuzzi, aer condiționat, TV, telefon, restaurant, sala de conferințe, bar, terasă în aer liber, saună și sala de fitness.

Vilele de tip B sunt configurate ca apartamente cu 2 dormitoare, 2 sufragerii, 2 băi, aer condiționat, TV, frigider și terasă. Bineînțeles, puteți beneficia de restaurantul din cadrul hotelului.

Vile Tip A, fiecare cu 4 camere ce au intrare separată, sunt dotate cu aer condiționat, TV, grup sanitar și terasă. De asemenea, beneficiate de restaurantul din cadrul hotelului

CORMORAN RESORT este una dintre cele mai bune opțiuni de cazare din Delta Dunării, pentru că oferă servicii complete pentru toate categoriile de turiști. Puteți beneficia de restaurant cu 250 de locuri, terasă acoperită pentru 70 de persoane, bar-discotecă cu o capacitate de 150 locuri, piscine și bar la piscină, terenuri de sport pentru tenis, volei fotbal și baschet, precum și 5 săli de conferință (3 x 25 locuri, 1 x 40 locuri , 1 x 250 locuri).

Pentru rezervări, nu mai ezitați. Vă așteptăm în Delta Dunării, la CORMORAN RESORT!





Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.