Vara în Delta Dunării

Delta Dunării este locul unde, indiferent de anotimp, poți petrece o vacanță spectaculoasă. Vara, cu toții fugim de toropeală urbană, iar cel mai facil este să mergi pe litoralul Mării Negre, însă noi îți propunem să explorezi Delta și plajele ei sălbatice. Poate că suntem subiectivi, însă îți propunem o experiență de neuitat!

Dacă iubești natura și liniștea, la CORMORAN RESORT poți să ai parte de vacanță mult visată. Piscina din cadrul complexului oferă relaxare binemeritată adulților și distracție pe cinste copiilor.

Dacă vreți să explorați canalele Deltei, vă reamintim că vă puteți acosta propria ambarcațiune în cadrul marinei noastre amenajată pentru bărci de până la 10 metri lungime sau puteți închiria bărci pentru excursii și pescuit. Totodată, puteți opta pentru excursiile de grup organizate de ghizii CORMORAN.

Pentru noi, nimic nu se compară cu plajele sălbatice, departe de agitația litoralului, la capătul brațelor Sulina și Sf. Gheorghe, unde Dunărea se varsă în Marea Neagră. Nici o mie de cuvinte nu pot descrie emoțiile și peisajul de aici.

Prin aceste rânduri, nu v-am prezentat decât trei argumente pentru că vara această să va petreceți vacanță în Delta Dunării, la CORMORAN RESORT. Dacă v-am deschis apetitul, nu ezitați să ne contactați pentru o oferta personalizată!





Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.