Vacanța ta poate fi plină de…gust

Pentru noi, vacanța trebuie să fie condimentată, să aibă sare și piper. De aceea, experiență devine unică atunci când îmbinăm toate elementele – loc minunat, cazare bună și mâncare delicioasă specifică zonei.

De aceea, noi punem foarte mult accent pe mâncarea pe care le-o servim oaspeților noștri. CORMORAN RESORT dispune de restaurant unde puteți redescoperi savoarea mâncărurilor tradiționale. Rețetele străvechi specific zonei sunt gustoase și autentice atunci când peștele este abia scos din apă. Pentru că ne aflăm în Delta Dunării, vă invităm să descoperiți preparatele tradiționale din peste, dar și varietatea bucătăriei internaționale.

Pentru că semnătură noastră este CONFORT și TRADIȚIE în DELTA DUNĂRII, ne dedicăm în totalitate pentru a satisface cerințele culinare ale clienților noștri, având inclusiv meniuri vegetariene, meniuri pentru copii, deserturi proaspete și cocktail-uri exotice. Recomandăm cină specială, servită în jurul focului de tabăra, care constă în grătar mixt grill, palincă și murături, urmate de un antreu pe baza de peste și icre, sturion la grătar și deșert tradițional.

Poftiți rog!





Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.