Cormoran Resort din Delta Dunarii
Sat Uzlina, Comuna Murighiol, Judet Tulcea
Telefon: 0748.032.593 - Receptie

Departmentul de Marketing si Rezervari 
Orar functionare: Luni-Vineri 09.00-17.00
Telefon Rezervari: 0744.656.372 
EMAIL: office@cormoran.ro

Cum ajungeti la Cormoran Resort din Delta Dunarii: 

La 38 km de Tulcea se afla satul Murighiol. Introduceti in gps “Parcarea Cormoran din Murighiol” si veti fi ghidati direct catre noi. Iesiti din sat in directia Dunavat si virati la stânga pe primul drum asfaltat. Dupa aprox 300 m, pe partea dreapta, veti vedea Parcarea CORMORAN RESORT, unde lasati masina în conditii de maxima siguranta (paza non-stop). Aici veti fi informati unde sa asteptati ambarcatiunile pentru transferul naval spre CORMORAN RESORT din Delta Dunarii.

Va recomandam sa sunati din Tulcea la Receptia CORMORAN RESORT  (0748.032.593), astfel încât sa va putem trimite in timp util o ambarcatiune pentru transfer.

Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.