EXCURSII ORGANIZATE CU AMBARCATIUNI TIP

BAYLINER, CORSAR, OMIDA, CATAMARAN

  1. EXCURSIE LOCALA durata 2,5 ORE – 70 LEI/PERS (Minim 4 adulti)

Excursie cu ambarcatiune tip Catamaran. Modul ideal de a incepe explorarea si descoperirea frumusetei Deltei Dunarii. Barcagiul va alege traseul cel mai potrivit pe lacurile si canalele din imprejurimi in functie anotimp, pentru a putea vedea tot ce e mai frumos din natura: pelicani, lebede, egrete, starci galbeni si cenusii, nuferi, etc.

Ore de plecare: 09:00, 11:30, 16:00

 

  1. PADUREA CARAORMAN durata 4-5 ORE– 145 LEI/PERS (Minim 6 adulti)

Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Caraorman depinde de numarul de persoane inscrise. Padurea Caraorman este mai frumoasa si mai spectaculoasa decat Padurea Letea. Este vestita pentru frumusetea stejarilor imbratisati de plante agatatoare. Atractia principala este Stejarul Ingenuncheat, cel mai batran si mai mare stejar din Delta Dunarii, cu o circumferinta de patru metri si o vechime estimata la 400 de ani. Vizita padurii se face cu masini tip safari pentru care se achita suma de 30 lei/pers, plus 5 lei/pers taxa de acces in padure. Nu se accepta plata cu cardul pentru vizita padurii.

 

  1. MILA 23 durata 5-6 ORE – 160 LEI/PERS (Minim 6 adulti)

Tipul de ambarcatiune cu care se va face acest traseu depinde de numarul de persoane inscrise. Este un traseu complex si frumos, care trece prin Lacul Uzlina, Lacul Isac, Brat Sulina, Crisan, Dunarea Veche, Mila 23 (oprire si vizitare sat), Canal Eracle, Lac Radacinos, Lac Treiezere, Lac Bogdaproste, Dunarea Veche (marele M).

 

  1. PADUREA LETEA durata 7-8 ORE – 160LEI/PERS (Minim 6 adulti)

Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Letea depinde de numarul de persoane inscrise. Este o padure de o frumusete unica, cu un aspect subtropical imbinat cu peisaj desertic, este cea mai veche rezervatie naturala din Romania, declarata inca din 1938.  Vizita padurii se face cu masini tip safari pentru care se achita suma de 30 lei/pers, plus 5 lei/pers taxa de acces in padure. Nu se accepta plata cu cardul pentru vizita padurii.

 

  1. SULINA durata 8 ORE – 160 LEI/PERS (Minim 6 adulti)

Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Sulina depinde de numarul de persoane inscrise. Sulina este un oras foarte pitoresc, cosmopolit, cu un farmec aparte. Atractiile principale in oras sunt: Biserica Greaca Sf. Nicolae, farul si Cimitirul (spectaculos prin faptul ca sunt inmormantati in acelasi loc crestini, musulmani, catolici si evrei). Se poate servi masa la terasele din oras. Exista taxi/microbuze care fac legatura intre oras si plaja de la Marea Neagra. Plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele, sunt 2 terase unde se poate servi masa. Barcagiul va poate lasa in oras sau la plaja si stabiliti cu el ora de plecare inapoi spre Cormoran Resort, dar nu mai tarziu de ora 17:00.

 

  1. SF. GHEORGHE durata 8 ORE – 160 LEI/PERS (Minim 6 adulti)

Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Sf. Gheorghe depinde de numarul de persoane inscrise. Este un oras pitoresc, oprit in timp. Se poate servi masa la terasele din oras. Transferul intre oras si plaja de la Marea Neagra se face cu remorcute amenajate pentru transportul pasagerilor, tractate de autoturisme, dar nu circula intre 13:00 si 16:00, sau in extra-sezon. Plaja este salbatica, neamenajata si nu se poate servi masa. Barcagiul va lasa in oras si stabiliti cu el ora de plecare inapoi spre Cormoran Resort, dar nu mai tarziu de ora 17:00.

 

Tipul camerei
SingleDublaTriplaGarsonieraApartament

Numar Adulti

Numar Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip AVile Tip B

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.