Turiștii din Delta Dunării, în condiții de maximă siguranță

Conform reglementărilor în vigoare, Cormoran Resort a luat toate măsurile posibile pentru a fi un loc sigur pentru iubitorii de Delta și natură, pentru pescari și familiile lor. Echipa noastră a reușit să pună la punct toate detaliile și regulile impuse de autorități, prin păstrarea distanțării sociale și dezinfectări regulate.

Cormoran Resort  este construit în inima Deltei Dunării pe o suprafaţă generoasă, asigurând, astfel, distanţarea fizică pe care o doresc turiştii. Complexul nostru pune la dispoziție cazare în vile de tip A sau B, iar accesul se efectuează din exterior, iar restaurantul și zonele de servit masă au fost reconfigurate, conform normelor impuse. Igienizarea şi dezinfectarea spaţiilor sunt realizate cu rigurozitate. La toate intrările și zonele comune au fost amplasate dozatoare cu soluţii dezinfectante, iar curăţenia în spaţiile de cazare se face cu produse dezinfectante profesionale. Totul pentru sănătatea și siguranță oaspeților noștri. Vă mulțumim tuturor că ați avut încredere în noi și la rândul vostru ați fost la fel de responsabili.

Noul context generat de pandemie a determinat că multe persoane să renunțe la vacanțele în străinătate și să se orienteze către turismul intern. Anul acesta a fost despre români și pentru România. Vara aceasta, Cormoran Resort s-a bucurat să găzduiască familii, tineri și corporatiști care nu mai fuseseră turiști în Delta Dunării și care sperăm că vor reveni. Pentru că, din punctul nostru de vedere, Delta este cel mai frumos loc de pe Pământ, pentru că merită explorată în liniște, pentru că rezonează cu fiecare dintre noi. În ultima perioada, ni s-a deschis apetitul de a explora fiecare colțișor al țării noastre, de a fi turiști în România. Descoperă și tu România!





Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.