CORMORAN RESORT dispune de doua restaurante, terase in aer liber si baruri, unde puteti redescoperi savoarea mancarurilor traditionale. Retetele autohtone sunt cu atat mai gustoase cu cat cu cat pestele este abia scos din apa. Pentru ca ne aflam in Delta Dunarii, va invitam sa descoperiti preparatele locale din peste, dar si varietatea bucatariei internationale, care satisfac toate gusturile, avand inclusiv meniuri vegetariene, meniuri pentru copii, deserturi proaspete si cocktail-uri exotice. Ne dedicam in totalitate pentru a satisface cerintele culinare ale clientilor nostri. Recomandam cina speciala, servita in jurul focului de tabara, care consta in gratar mixt grill, palinca si muraturi, urmate de un antreu pe baza de peste si icre, sturion la gratar si desert traditional.

Restaurant TRADITIE

Restaurant TRADITIE are o capacitate de 100 de locuri, ideal pentru organizarea meselor festive. Spatiul interior se poate extinde catre exterior, intrucat restaurantul dispune de o terasa care ofera accesul la panorama. In functie de specificul evenimentului, putem organiza dejunuri speciale sau cine festive, acompaniate de formatii locale de muzica.

Restaurant CONFORT

Restaurant CONFORT are o capacitate de 250 de locuri, fiind ideal pentru grupurile de peste 100 de persoane. Este locul perfect pentru organizarea unui team-building sau a altor evenimente speciale, precum nunti sau petreceri corporate. Sala este echipata cu aparatura de sunet profesionala, pretabila conferintelor, dar si pentru a gazdui formatii de muzica.

Rezervari:

Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.