Iarna în Delta Dunării

Delta Dunării nu trebuie să fie în planurile voastre de vacanță numai în perioada călduroasă. Iarna, rezervația naturală este că o poveste, are un farmec aparte.

Chiar dacă marea majoritate vă gândiți la stațiunile de la munte, CORMORAN RESORT vă prezintă motivele pentru care merită să petreceți sărbătorile de iarnă în cadrul unităților noastre de cazare, într-o atmosfera autentică, plină de tradiție și frumos.

Întoarce-te la origini! Dobrogea și, în special, Delta Dunării, este regiunea în care românii nu au renunțat la tradiție și la origini, iar sărbătorile de iarnă reprezintă momentul ideal să gustați din trecut. Colindele, mâncarea și portul localnicilor vă fac să reveniți la apartenența națională, valori și cultura autentică.

Fii parte din poveste! Iarna, când totul este acoperit cu zăpadă și pare înghețat, plimbările cu barcă pe canalele Deltei vă fac să vă simțiți ca făcând parte din poveste. În această perioadă, natură este spectaculoasă, iar gândurile vă vor fi deconectate și veți simți bucuria cu care copiii întâmpină iarna.

Bucură-te de familie! Alături de familie, vacanțele sunt cele mai frumoase, iar atunci când toți membrii sunt fericiți starea de bine este necomensurabilă. Copiii se pot bucura de natură și se pot juca în incinta resortului, iar părinții se pot relaxa cu o cană de vin fiert, lângă foc.

În Delta Dunării, la CORMORAN RESORT, puteți petrece o vacanță de iarnă relaxantă, departe de aglomerația orașului și a traficului cu care ne-am obișnuit în drumul spre destinație și înapoi acasă, o vacanță inedită înconjurați de liniște și frumos.

Vă așteptăm!





Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.