Sunt pescar în Delta Dunării!

Sunt pescar în Delta Dunării pentru că iubesc și respect natura, pentru că Delta Dunării mă îmbrățișează de fiecare dată când arunc firul cu plumb în apă, pentru că de fiecare dată am fir întins!

Această este declarația fiecărui iubitor de pescuit, care preferă să lase acasă grijile și să străbată România sau chiar Europa  pentru a se urca pe barcă și pentru a intra în cea mai puternică comuniune cu natură, pe canalele Deltei Dunării. Echipa CORMORAN RESORT cunoaște aceste lucruri și creează cele mai benefice condiții, atât de la unitățile de cazare, până la marina proprie și posibilitatea de a închiria bărci speciale pentru pescuit. Totodată, vizitatorilor noștri le oferim oportunitatea de a pescui în incinta Cormoran și în împrejurimi. Totodată, vorbim despre cele mai atractive evenimente și concursuri de pescuit sportiv organizate începând cu luna martie și încheindu-se în octombrie, după cum se programează în fiecare an sezonul de pescuit și prohibiție. 

Senzația firului întins este unică, însă farmecul pescuitului în Delta Dunării este incomparabilă. Din dragoste responsabilă pentru natură și fauna locală, vă așteptăm, pescari amatori sau profesioniști!





Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.