Vizitează și tu Delta Dunării!

Facem acest îndemn din dorința de a promova pe toate căile Delta Dunării, întrucât CORMORAN RESORT nu este doar un loc de cazare ci și un ambasador și promotor al acestui parc natural unic în lume.

Se spune atât de des că Delta Dunării face parte din patrimoniul mondial UNESCO încât cei mai mulți dintre români nu mai conștientizează însemnătatea. În fapt, vă reamintim că Delta Dunării este a doua ca mărime și cea mai bine conservată dintre deltele europene. Frumusețea Deltei este conferită de complexitatea ei, adunând peste 360 de specii de păsări și 45 de specii de pește de apă dulce. Tradiția și autenticitatea încă sunt prezente, pe teritoriul și în vecinătatea parcului național aflându-se mai multe obiective de interes turistic (lăcașuri de cult, monumente istorice, situri arheologice, arii protejate, zone naturale). De la Nord la Sud și de la Vest la Est, oricum ai parcurge Delta pe canalele ei pline de viață și frumos, nu aveți cum să nu vi se încânte ochii și sufletul. Vizitați parcul național Delta Dunării și rezervațiile naturale: Capul Doloșman, Cetatea Histria, Complexul Vătafu - Lunghuleț, Complexul Sacalin Zătoane, Grindul și Lacul Răducu, Grindul Chituc, Grindul Lupilor, Insula Popina, Lacul Potcoavă, Pădurea Caraorman, Pădurea Letea, Roșca - Buhaiova, Corbu-Nuntași - Histria, Lacul Belciug, Lacul Rotundu, Arinișul Erenciuc, Complexul Periteașca - Leahova, Lacul Nebunu, Pădurea Babadag - Codru, Dealul Ghiunghiurmez și Sărăturile Murighiol.

Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.