Confort și tradiție în Delta Dunării!

Cormoran Resort celebrează aproape trei decenii de când este prezent în cel mai frumos și complex ecosistem din lume.

În anii ‘90 am știut foarte clar că misiunea Cormoran Resort în Delta Dunării este aceea de a proteja și promova tradițiile locale, fauna, frumosul. Pentru că, pentru noi, Delta Dunării înseamnă un colț de rai. Aici ne bucurăm de fiecare secundă pe care o trăim vrem să împărtășim această experiență oaspeților noștri. 

CONFORT și TRADIȚIE în DELTA DUNĂRII este semnătură noastră care înglobează valorile în care credem și pe care le promovăm. Încercăm să ne îmbunătățim permanent serviciile, să oferim cele mai plăcute sejururi, servind mâncare specifică Deltei, din peste proaspăt, oferind cazare în vile construite în stilul tradițional, acopertite cu stuf și organizând excursii prin care oaspeții noștri să poată descoperi frumusețea și unicitatea acestor tărâmuri de vis. 

Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.