CONCURS DE PESCUIT SPORTIV LA STIUCA

27 - 29.03.2020

CUPA EGRETA-CORMORAN SPRING

Cupa Egreta Cormoran, deschide sezonul competitional in Delta Dunarii!
Ca si preambul la deschidere sezonului competitional de pescuit la rapitori din barca, Egreta Hidroturism si Cormoran Resort organizeaza in intervalul 27-29 martie Cupa Egreta-Cormoran, competitie de pescuit la stiuca pe lacurile Uzlina si Isac din Delta Dunarii. 

ORGANIZATOR: Cormoran Resort si Egreta Hidroturism

LOCATIE: Lacurile Uzlina si Isac

PERIOADA: 27-29 Martie 2020

SPECIE PUNCTABILA:  stiuca minim 40 cm 

PARTENERI: TVR2

PROGRAM

Vineri
15:00 - 18:00 - Sosire Murighiol, transfer Murighiol/Uzlina, cazare

19.00 - sedinta tehnica la Egreta Hidroturism

19:30 - cina

Sambata
07:00 - Mic dejun

07:30 - plecare spre lacul Isac (punctul de start)

8:00 - START Mansa I

16:00 - FINAL Mansa I; ultima masurare a capturilor pentru clasamentul primei manse la punctul de start

18:00 - cina si anuntarea clasamentului dupa prima zi

Duminica
07:00 - Mic dejun

07:30 - plecare spre lacul Isac (punctul de start al mansei a doua)

8:00 - START Mansa II

14:00 FINAL Mansa II; ultima masurare a capturilor pentru clasamentul mansei a doua la punctul de start

15:00 anuntarea clasamentului final si festivitatea de premiere la Cormoran Resort

15:30 masa

16:30 transfer plecare la Murighiol
Echipele inscrise la concurs vor avea serviciile de cazare si masa la hotelul rezervat direct de participanti.

PREMII

Locul 1 2500 lei cash, vouchere cazare Egreta Hidroturism 750 lei/echipa, premii sponsori
Locul 2 1500 lei cash, premii sponsori
Locul 3 1000 lei cash, premii sponsori
CMMC 500 lei cash, voucher Cormoran Resort 750 lei/echipa
Valoarea premiilor numerar mentionate este valabila pentru 15 echipe participante. Daca numarul de echipe este mai mic sau mai mare valoarea premiilor in numerar se modifica proportional si premiile cash vor fi anuntate la sedinta tehnica.
Vor mai fi acordate premii surpriza, premii in obiecte, trofee pentru castigatori, diplome etc.

TAXA DE PARTICIPARE SI SERVICII INCLUSE

Valoarea taxei de participare:
• 1730 lei/echipa la Cormoran Resort, SC Inpro Romania SRL
• 1930 lei/echipa la Egreta Hidroturism, SC Hidroturism SRL

Taxa de participare include 2 nopti cazare cu mic dejun si cina, pachet pe barca sambata, dejun duminica, transfer Murighiol–Uzlina la sosire si la plecare. Suma de 500 lei/echipa din taxele mentionate este alocata pentru premii, trofee, diplome si alte cheltuieli organizatorice.
Echipele care doresc sa participle la antrenament oficial vineri 27 martie, in intervalul 8.00 – 16.00 vor achita taxa de barca si barcagiu, la tarifele mentionate. Daca sunt concurenti care doresc cazare cu cina joi si mic dejun vineri, vor achita tarif suplimentar o zi de 265 lei/echipa.
Taxa nu include inchiriere barca si nici conducator ambarcatiune.
La solicitarea participantilor, la concurs organizatorul poate inchiria ambarcatiuni Laguna sau Romcraft cu motoare de 15 la 25 CP cu tariful de 260 lei zi (inclusiv 10 litri de benzina).
Pentru concurentii care solicita, se poate pune la dispozitie, in limita posibilitatilor, conducator de ambarcatiune; echipa va achita numerar pentru acesta 160 lei/zi la organizatori.
Plata taxa: se va realiza prin virament bancar în contul Hidroturism SRL sau numerar la organizatori, in functie de hotelul unde doresc echipele serviciile de cazare si masa.
Menţionaţi: înscriere Cupa EgretaCormoran si numele concurentilor
Pentru Hotel Egreta
Titular de cont: Hidroturism SRL
Certificat de identificare fiscala: RO24868022;ORC J36/782/2008
Banca: Banca Transilvania Tulcea
Cod IBAN: RO49 BTRL RONC RT0V 0905 0301
Pentru Cormoran Resort
Titular de cont SC Inpro Romania SRL
Certificat de identificare fiscal RO11098525;ORC J40/9553/1998
Banca: Banca Transilvania Tulcea
Cod IBAN: RO04 BTRL RONC RT0P 4614 7501

CONDITII DE PARTICIPARE
Participarea unei echipe la concurs este validata de anuntarea numelor concurentilor si achitarea taxei de participare sau a unui avans de minim 30% din taxa si anuntarea pe unul din mailurile de contact.
CONTACT
Dan Ghinescu 0723 226 135 turism@hidroconstructia.com
Razvan Popa 0722 317 908 razvanpopa001@yahoo.com
Cornel Gaina 0744 656 373 cornel_gaina@yahoo.com

=== REGULAMENT ===

REGULI DE DESFASURARE
Art.1. Concursul se desfasoara pe lacurile Uzlina si Isac. Pestele care puncteaza este stiuca. Dimensiunea minima punctabila este de 40 cm.
Art.2. Concursul se desfasoara din barca, pentru echipe de cate 2 concurenti. Barcile pot fi puse la dispozitie de catre organizator, concurentii pot participa si cu propriile barci. Echipajele care doresc barcagiu il pot obtine, contracost.
Art.3. Pot participa maximum 25 echipe. Echipe inscrise in concurs vor fi cazate la Hotel Egreta, Vile tip A Cormoran Resort, hotelurile si pensiunile din jur. Serviciile de masa vor fi la Egreta si Cormoran Resort. Concurentii trebuie sa aiba obligatoriu platite taxele de pescuit si de acces in Rezervatie pentru anul 2020 (se pot obtine online)
Art.4. Concursul se desfasoara in regim CATCH AND RELEASE. Pestele va fi pastrat pe siruri sau in saci speciali, pana la masurarea de catre arbitri, dupa care va fi eliberat de catre acestia.
Art.5. Concursul se desfasoara in 2 manse; clasamentul final rezulta din insumarea punctelor obtinute in clasamentul din fiecare mansa. Pentru fiecare peste punctabil prins concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru.
Art.6. Punctele totale acordate unui echipaj intro mansa se obtin prin masurarea celor mai mari 5 capturi. In caz de egalitate in clasamentele pe manse sau general departajarea se face prin masurarea celor mai mari 3 pesti.
Art.7. Toate echipajele vor avea un etalon de masura in barca. Echipajele care aduc la masurare pesti sub 40cm, vor fi depunctate cu 20cm. Concurentii NU AU VOIE sa pastreze niciun moment mai mult de 5 pesti din in barca. Daca la masurare se vine cu mai mult de 5 pesti din fiecare specie echipajul va fi depunctat cu 20 cm. Pentru evidenta, fiecare echipaj va avea propria fisa in care se vor trece capturile.
Art.8. Plecarea inaintea startului se penalizeaza cu 20cm. ULTIMA MASURATOARE se face la ora stabilita in program (nu se mai face nici o masuratoare dupa semnalul de final).
Art.9. Distanta minima dintre barci va fi obligatoriu de 40 m. Dupa masuratoare, concurentii nu au voie sa pescuiasca mai aproape de 40 m de barca arbitrilor. Nerespectarea acestor reguli se va sanctiona cu cartonas galben. 3 cartonase galbene inseamna eliminarea din mansa.
Art.10. Pentru masurare exista 2 echipaje de arbitri. Concurentii vor primi harti in care sunt evidentiate punctele de masurare.
Art.11. Startul si finalul manselor sunt propuse in “Programul concursului” si se vor stabili cu exactitate la sedinta tehnica.
Art.12.Se poate face antrenament in perimetrul de concurs pana cel mai tarziu vineri 27 martie la ora 14:00.

Rezervari:

Numar Adulti

Numar Copii

Varsta Copii

Structura Cazare
HotelVile Tip A

Data sosire

Data plecare

Mesaj suplimentar

Prin completarea acestui formular imi dau acordul pentru preluarea datelor mele cu caracter personal colectate, avand in vedere obligativitatea prelucrarii lor, conform prevederilor legale in vigoare. Atat datele colectate obligatoriu, cat si celelalte oferite pe durata cazarii, nu vor face obiectul vanzarii sau transmiterii sub orice alta forma catre un tert neautorizat,decat raportarile efectuate catre diversele autoritati ale statului, conform legii.