Desi suntem situati pe o insula nu dorim ca turistii care ne viziteaza sa se simta izolati. Daca pescarii au zile pline de activitate si adrenalina si nu-si dau seama cand au trecut 3 zile, ce ar putea face sotiile sau prietenele lor? Ne imbunatatim in mod constant serviciile si facilitatile care fie va relaxeaza, fie va ofera oportunitatea de a va bucura activ de sejurul dvs. Rasfoiti cu incredere lista noastra de activitati si intrebati la Receptie ce este nou si ce oferte speciale va asteapta la CORMORAN RESORT din Delta Dunarii.

ACTIVITATI

Terenuri sport: dispunem de doua terenuri care pot fi folosite pentru activitati sportive, precum: tenis, volei, fotbal, baschet. Le puteti folosi gratuit, daca sunteti cazati la CORMORAN RESORT.

Biciclete: daca sunteti o persoana activa, punem la dispozitie biciclete, gratuit, turistilor cazati la CORMORAN RESORT. Incepeti aventura, avem 21 km patrati de descoperit si cucerit!

DIVERTISMENT

Club: aparatura profesionala de ultima generatie, muzica de calitate si barmani profesionisti, pentru o atmosfera de neuitat. Stati pana in zori si veti vedea cel mai frumos rasarit!

PESCUIT

Pentru ca pescuitul este activitatea principala in Delta Dunarii, profesionist sau amator, incepator sau copil, trebuie neaparat sa experimentati senzatia firului intins!

RELAXARE

Piscine: CORMORAN RESORT dispune de doua piscine in aer liber, ideale pentru copii si adulti, cu baldachine, sezlonguri, saltele, prosoape si vreme insorita toata vara.

Sauna si Fitness: in cadrul CORMORAN RESORT puteti beneficia de mixul perfect intre sanatate si relaxare - sauna si sala de fitness dotata cu aparate moderne.

PLIMBARI

Ambarcatiuni: Se pot inchiria barci pentru pescuit sau excursii. Puteti inchiria de la mici barci cu motor de 15 CP pana la salupe cu motor de 225 CP pentru max. 15 persoane, inclusiv Catamarane de 10 locuri, pentru un confort sporit.

NOU! Ponton pentru ambarcatiuni: Dispunem de o adevarata marina pentru ambarcatiuni, cu 10 locuri, unde pot acosta barci de pana la 10 metri lungime, dotata cu baloane de protectie, cu acces la curent si apa potabila, iluminare pe timp de noapte si supravegere video non-stop.

 

Tarife inchirieri ambarcatiuni

 

Pret in Lei/ tip ambarcatiune

1-4 ore

4-8 ore

Barca vasle

55 lei

80 lei

5 Lagune (15 CP)
+ barcagiu

200 lei

240 lei

1 Forward (50 CP)
+ barcagiu

310 lei

385 lei

2 Bayliner (90 CP)
+ barcagiu

340 lei

440 lei

1 Maxum, Omida, Big Blue (110-225 CP) +barcagiu

440 lei

540 lei

*Pentru inchirieri de peste 2 zile, indiferent de tipurile de ambarcatiuni inchiriate individual, se acorda reduceri de pana la 15%.

*Puteti opta pentru o excursie organizata cu Laguna sau Catamaran - 95 Ron/pers/3 ore (combustibil inclus).

*Preturile sunt in RON/ ambarcatiune/ intervalul orar specificat si nu includ combustibilul consumat (7 RON/ l).

Tarife marina:

- 15 Ron/zi

- 400 Ron/luna

- 1000 Ron/3 luni

- 1500 Ron/6 luni

- 2500 Ron/an

Servicii incluse:

*dat si scos barca de la apa (cate o operatiune, pentru tariful de 2.500 RON/an)

*conservare pe timpul iernii (depozitare pe uscat la CORMORAN RESORT sau in parcarea CORMORAN RESORT din Murighiol)

*paza 24/24h

*spalat barca inainte de a fi data la apa/ scoasa de la apa

Marina realizata de www.pontoaneambarcatiuni.ro